მოკლე აღწერა
პონტის თეთრი ღვინის ძმარი მზადდება მშრალი თეთრი ღვინისგან. ძმარს აწარმოებენ ღვინის ბუნებრივი დუღილით. თეთრი ღვინის ძმარი შეიძლება გამოიყენოთ სალათების შესკმაზად და ასახვევს და ხორცის კერძების მოსამზადებლად. გირჩევთ, მი... კითხვის გაგრძელება...
მოკლე მახასიათებლები
- ხელმისაწვდომობა: გაყიდვაშია
პონტის თეთრი ღვინის ძმარი მზადდება მშრალი თეთრი ღვინისგან. ძმარს აწარმოებენ ღვინის ბუნებრივი დუღილით. თეთრი ღვინის ძმარი შეიძლება გამოიყენოთ სალათების შესკმაზად და ასახვევს და ხორცის კერძების მოსამზადებლად. გირჩევთ, მიირთვათ ვეგეტარიანული, ლაქტოზური და სხვა დიეტების დროს.თეთრი ძმრის გემო გამოირჩევა წითელი ღვინის ძმრისგან რბილი და ნაზი გემოთ. ღვინოში ეთერების მნიშვნელოვანი რაოდენობა ძმარს სასიამოვნო სურნელს და არომატს ანიჭებს .
შენახვის პირობები
შეინახეთ არაუმეტეს + 25C ტემპერატურაზე.
Products | |
მოცულობა | 1000მლ |
მწარმოებელი ქვეყანა | იტალია |