მოკლე აღწერა
Ponti-ს ბალზამირებული ძმარი მზადდება ყურძნის სპეციალური ჯიშებისგან, რომლებიც მოდენას რეგიონში იზრდება. უნიკალური კლიმატური პირობები და შენახვის მეთოდები დუღილის დროს აძლევს მას ძალიან მუქ ფერს, სპეციფიკურ არომატს, სქელ ... კითხვის გაგრძელება...
მოკლე მახასიათებლები
- ხელმისაწვდომობა: გაყიდვაშია
Ponti-ს ბალზამირებული ძმარი მზადდება ყურძნის სპეციალური ჯიშებისგან, რომლებიც მოდენას რეგიონში იზრდება. უნიკალური კლიმატური პირობები და შენახვის მეთოდები დუღილის დროს აძლევს მას ძალიან მუქ ფერს, სპეციფიკურ არომატს, სქელ კონსისტენციას და უნიკალურ გაწონასწორებულ ტკბილ და მჟავე გემოს ხის ნოტებით, რომლებიც დუღილის კასრების დასამზადებლად გამოიყენება. მაღზიის დახლებზე გასვლის წინ, ძმრის ხარისხს, რა თქმა უნდა, ამოწმებენ სპეციალური კვალიფიციური კომისია და მხოლოდ მისი პოზიტიური გადაწყვეტილების საფუძველზე სუნელს შეუძლია ჰქონდეს საუკეთესო ბალზამირებული ძმრის ამაყი ტიტული.
შენახვის პირობები გრილ, ბნელ ადგილას, ოთახის ტემპერატურაზე
Products | |
მოცულობა | 250მლ |
მწარმოებელი ქვეყანა | იტალია |